ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

εστιατόριο στο Elios Holidays Hotel στη Σκόπελο

Εστιατόριο

Το εστιατόριο του Elios Holidays Hotel παρέχει στους επισκέπτες πλήρες, υγιεινό και λαχταριστό πρωινό και δείπνο, τα οποία σερβίρονται σε ένα πλούσιο μπουφέ με τα πλέον αγνά τοπικά συστατικά. Μπορείτε, επίσης, να απολαύσετε ποικίλα και γευστικά σνακ κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας. 

Pool Bar

Απολαύστε το κοκτέιλ ή ρόφημα σας στο pool bar του Elios Holidays Hotel και απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης αλλά και ψυχαγωγίας με ευχάριστη μουσική στην ξαπλώστρα σας ή στο bar δίπλα στην πισίνα. Το pool bar είναι ανοιχτό από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 24:00 το βράδυ καθημερινά και αποτελεί την ιδανική επιλογή για νόστιμα και υγιεινά σνακ, καφέ, ποτά, κοκτέιλ και δροσερά αναψυκτικά όλες τις ώρες της ημέρας. Όπως και να επιλέξετε να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας , το χαμόγελο του προσωπικού μας είναι σίγουρο ότι θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή.

pool bar στο Elios Holidays Hotel στη σκόπελο

Καριέρα

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια νέα και επιτυχημένη καριέρα στην τουριστική βιομηχανία, στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Στείλτε το βιογραφικό σας στο elios@skopeloshotels.eu

Social Media

 

Ο Καιρός

booked.net

© 2019 Elios Holidays Hotel. Αρ.ΜΗΤΕ :0756Κ013Α0453900 All Rights Reserved. Designed By Dynamicwebsites.gr

Search