Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Δωρεάν Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Σκόπελο 2019

 

“Rigas Hotel” και “Skopelos Holidays Hotel & Spa”

Προσφέρουμε δωρεάν εισιτήρια μετ ‘επιστροφής από τα λιμάνια του Βόλου και της Κύμης προς τη Χώρα Σκοπέλου για όλες τις απευθείας κρατήσεις (μέσω τηλεφώνου ή email ή του συστήματος Ηλεκτρονικών Κρατήσεων της ιστοσελίδας μας), με ελάχιστη διαμονή τεσσάρων (4) διανυκτερεύσεων και τη χρήση ημιδιατροφής για όλη τη διαμονή.

* Οι ενήλικες και τα παιδιά με δωρεάν διαμονή δε δικαιούνται δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

* Οχήματα: Προσφέρουμε έκπτωση 20% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (μετ’ επιστροφής).

 

“Blue Green Bay” και “Elios Holidays Hotel”

Προσφέρουμε δωρεάν εισιτήρια μετ ‘επιστροφής από τα λιμάνια του Βόλου και της Κύμης προς όλα τα λιμάνια της Σκοπέλου για όλες τις απευθείας κρατήσεις (μέσω τηλεφώνου ή email ή του συστήματος Ηλεκτρονικών Κρατήσεων της ιστοσελίδας μας), με ελάχιστη διαμονή επτά (7) διανυκτερεύσεων και τη χρήση ημιδιατροφής για όλη τη διαμονή.

* Οι ενήλικες και τα παιδιά με δωρεάν διαμονή δε δικαιούνται δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

* Οχήματα: Προσφέρουμε έκπτωση 20% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (μετ’ επιστροφής).

 

Εκπτωτικά Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Σκόπελο 2019

Ανεξάρτητα των διανυκτερεύσεων και του τρόπου που πραγματοποιείται η κράτησή σας, προσφέρουμε 20% έκπτωση για αγορά οποιονδήποτε ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της “Blue Star Ferries” και της “ΣΝΕ”, (επιβατών & οχημάτων, με συμβατικά πλοία ή ταχύπλοα), από την εταιρεία μας. Η έκπτωση δεν ισχύει για φορτηγά οχήματα, βανάκια και αγροτικά.Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Για την απόλυτη κατανόηση των ταξιδιωτικών αναγκών σας και την έκδοση των Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την σχετική Φόρμα Έκδοσης Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων.

 

Καριέρα

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια νέα και επιτυχημένη καριέρα στην τουριστική βιομηχανία, στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Στείλτε το βιογραφικό σας στο elios@skopeloshotels.eu

Social Media

 

Ο Καιρός

booked.net

© 2019 Elios Holidays Hotel. Αρ.ΜΗΤΕ :0756Κ013Α0453900 All Rights Reserved. Designed By Dynamicwebsites.gr

Search