Σχετικά με εμάς

Διακοπές στη Σκόπελο; Επιλέξτε ανάμεσα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σκοπέλου

Η “Spyrou Skopelos Experience” αποτελεί δραστηριότητα του Ομίλου Σπύρου με 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στη Σκόπελο. Η βαθειά γνώση του νησιού βασίζεται στην εντοπιότητα, στοιχείο που συνδυάζεται με την αστείρευτη αγάπη μας για τον τόπο. Η ενασχόλησή μας με τον τομέα της φιλοξενίας ξεκίνησε το 1978, οπότε και δημιουργήσαμε το “Rigas Hotel” το μόνο που λειτουργεί 12 μήνες τον χρόνο στη Σκόπελο. Με την πάροδο του χρόνου προστέθηκαν τα “Skopelos Holidays Hotel & Spa” το “Blue Green Bay” και τελευταία το “Elios Holidays Hotel” .

Διαθέτουμε συνολικά 240 δωμάτια, διαμερίσματα, στούντιο, σουίτες, μεζονέτες και bungalows με ιδιωτικές πισίνες ή μοιραζόμενες. Τα τέσσερα μοναδικά καταλύματα μας μπορούν να φιλοξενήσουν πλέον των 880 ατόμων, ενώ δύο από αυτά προσφέρουν το υγιεινό Ελληνικό Πρωινό®. Το “Skopelos Holidays Hotel & Spa” είναι πιστοποιημένο ως Allergy Friendly και το “Rigas Hotel” ως Bike Friendly Hotel. Όλα τα ξενοδοχεία μας είναι Pet Friendly και δέχονται κατοικίδια.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας ενημερώσει για ποικίλες δραστηριότητες του νησιού, θα σας βοηθήσει να ενοικιάσετε αυτοκίνητο ή να απολαύσετε τις ημερήσιες κρουαζιέρες στο Φυσικό Θαλάσσιο Πάρκο και να κλείσετε τα δωρεών ή εκπτωτικά ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας.

Μέλος του Ομίλου μας αποτελεί η “Mamma Mia Weddings” , δραστηριότητα που αναλαμβάνει την διοργάνωση ρομαντικών γάμων στη Σκόπελο καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των μελλόνυμφων τόσο Ελλήνων όσο και αλλοδαπών.

Από το 2017 δημιουργήσαμε την “Mediterranean Hotel Management” , εταιρεία Ξενοδοχειακού Management και Συμβουλευτικής επί θεμάτων Τουρισμού. Tο υφιστάμενο χαρτοφυλάκιό μας αποτελείται από 12 ξενοδοχεία και διαρκώς επεκτείνεται.

 

Αξίζει να ελέγξετε πριν κλείσετε την διαμονή σας στα 4 καταλύματά μας την “Best Rate Guarantee”

Καλώς να ορίσετε στην όμορφη Σκόπελο και να απολαύσετε ξέγνοιαστες διακοπές!

Καριέρα

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια νέα και επιτυχημένη καριέρα στην τουριστική βιομηχανία, στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Στείλτε το βιογραφικό σας στο elios@skopeloshotels.eu

Social Media

 

Ο Καιρός

booked.net

© 2019 Elios Holidays Hotel. Αρ.ΜΗΤΕ :0756Κ013Α0453900 All Rights Reserved. Designed By Dynamicwebsites.gr

Search