Μεταφορά από το αεροδρόμιο της Σκιάθου στο Elios Holidays Hotel

Η “Spyrou Skopelos Experience” κάνει πιο εύκολο το ταξίδι σας και οργανώνει υπηρεσία ιδιωτικής μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Σκιάθου (JSI) έως το Elios Holidays Hotel (μετ’ επιστροφής).

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει:

  • Ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο της Σκιάθου προς το λιμάνι της Σκιάθου στην τιμή των €13 ανά άτομο, ανά διαδρομή.
  • Ιδιωτική μεταφορά από το λιμάνι Γλώσσας (Λουτράκι) στο Elios Holidays Hotel στην τιμή των €23 ανά διαδρομή για μέγιστο αριθμό επιβατών στο όχημα 3 ενηλίκων (ή 2 ενηλίκων και 2 παιδιών σε περίπτωση οικογένειας).
  • Εναλλακτικά, ιδιωτική μεταφορά από το λιμάνι της Χώρας Σκοπέλου στο Elios Holidays Hotel στην τιμή των €35 ανά διαδρομή για μέγιστο αριθμό επιβατών στο όχημα 3 ενηλίκων (ή 2 ενηλίκων και 2 παιδιών σε περίπτωση οικογένειας).

 

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την άφιξή σας ώστε να οργανώσουμε την ιδιωτική μεταφορά σας, στο bookings[@]skopeloshotels.eu ή στο 2106919111.

 

Στην παραπάνω υπηρεσία δεν συμπεριλαμβάνεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση για την οποία διατίθεται μεγάλη ποικιλία μέσων (Ferry Boat, Υδροπτέρυγα, Καταμαράν, Θαλάσσια Ταξί). Απλά επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας κι εμείς θα σας βοηθήσουμε με την έκδοση των εισιτηρίων.

Για τη διευκόλυνσή σας ακολουθούν ενδεικτικές τιμές:

 

  ΤΥΠΟΣ ΠΛΟΙΟΥ ΤΙΜΗ
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΓΛΩΣΣΑ ατομικό EXP.SKIATHOS (Ferryboat) €6,50
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ατομικό EXP.SKIATHOS (Ferryboat) €10,00
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΓΛΩΣΣΑ ατομικό ΠΡΩΤΕΑΣ (Ferryboat) €7,00
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ατομικό ΠΡΩΤΕΑΣ (Ferryboat) €9,50
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΓΛΩΣΣΑ ατομικό FLYINGCAT (Catamaran) €10,50
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ατομικό FLYINGCAT (Catamaran) €17,50