Όροι και Προϋποθέσεις Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων

Τα Δωρεάν Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια χορηγούνται μόνο από την εταιρεία μας “Spyrou Skopelos Experience”.

 

  • Η προσφορά ισχύει για συμβατικά πλοία (Ferry Boats). Δεν ισχύει για υδροπτέρυγα, Catamaran και εν γένει ταχύπλοα.
  • Αφορούν στα λιμάνια του Βόλου και της Κύμης. Αφορούν στις ακτοπλοϊκές εταιρίες “Blue Star Ferries” και “ΣΝΕ” και για όσο χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται δρομολόγια .
  • Από την προσφορά των Δωρεάν Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων, εξαιρούνται τα παιδιά που διαμένουν δωρεάν στο κατάλυμα, σύμφωνα με την πολιτική παιδιών έκαστου καταλύματος της “Spyrou Skopelos Experience”, καθώς και τα οχήματα.
  • Η προσφορά ισχύει για απευθείας κρατήσεις στα ξενοδοχεία μας ή για χρήση του On Line συστήματος της ιστοσελίδας μας και του Facebook, και χωρίς την διαμεσολάβηση ορισμένων Τουριστικών Πρακτόρων για τους οποίους δεν υφίσταται συμβόλαιο συνεργασίας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επικοινωνείτε με το τμήμα κρατήσεων της “Spyrou Skopelos Experience”, στο τηλέφωνο  +30 210 6919111

 

Εκπτωτικά Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Ανεξάρτητα των διανυκτερεύσεων και του τρόπου που πραγματοποιείται η κράτησή σας, προσφέρουμε 20% έκπτωση για αγορά οποιονδήποτε ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της “Blue Star Ferries” και της “ΣΝΕ”, (επιβατών & οχημάτων, με συμβατικά πλοία ή ταχύπλοα), από την εταιρεία μας. Η έκπτωση δεν ισχύει για φορτηγά οχήματα, βανάκια και αγροτικά.

 

Σημαντικές σημειώσεις:

Για οποιαδήποτε τυχόν διαφορά ανάμεσα στην αναγραφόμενη τιμή του εκτυπωμένου Εκπτωτικού Εισιτηρίου σας  και του καταβληθέντος ποσού, θα λάβετε σχετική Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών κατά την αναχώρησή σας από το ξενοδοχείο μας. Όλες οι εκπτώσεις και προσφορές που αφορούν στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια υπολογίζονται επί των επισήμων τιμοκαταλόγων των Ακτοπλοϊκών Εταιρειών. Δεν προβλέπεται έκπτωση στα ήδη Μειωμένα Εισιτήρια (π.χ. Παιδικά, Φοιτητικά, ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων, κλπ).

Για την έκδοση των Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων σας είναι απαραίτητη η ενημέρωση τουλάχιστον 7 ημερών πριν την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Εντός των τελευταίων 7 ημερών δεν υπάρχει καμμία δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων. Για οποιαδήποτε αλλαγή των εκδομένων εισιτηρίων σας, απαιτείται ενημέρωσή μας τουλάχιστον 72 ωρών.

 

Υπερ-πληρότητα

Σε ορισμένες ημερομηνίες κατά την υψηλή περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου πιθανόν να παρατηρηθεί υπερ-πληρότητα για τα οχήματα στα Ferry Boats  καθώς και για τους επιβάτες στα ταχύπλοα. Η “Spyrou Skopelos Experience” ενδέχεται να ακυρώσει και επιστρέψει τα χρήματα για παραγγελίες σχετικών  ακτοπλοϊκών εάν βρεθεί αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο  της αδυναμίας διάθεσης – από την Ακτοπλοϊκή Εταιρεία –  θέσεων οχημάτων και επιβατών. Σε παρόμοιες περιπτώσεις, η “Spyrou Skopelos Experience” δε φέρει καμμία ευθύνη.

Η παραγγελία και εξόφληση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στην “Spyrou Skopelos Experience” δεν συνεπάγεται και την αυτόματη έκδοσή τους καθότι η διαδικασία αυτή απαιτεί περίπου 4 ημέρες, χρόνος που επισύρει το ενδεχόμενο της υπερ-πληρότητας.

Στους δικαιούχους των Δωρεάν ή Εκπτωτικών Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων αποστέλλονται  Μοναδικοί Κωδικοί Εισιτηρίων. Τα εκτυπωμένα εισιτήρια παραλαμβάνονται – με την επίδειξη των Μοναδικών Κωδικών Εισιτηρίων – από τα εξουσιοδοτημένα Τουριστικά Πρακτορεία στο λιμάνι του απόπλου.

Για την έκδοση των Εκπτωτικών Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων απαιτείται η πλήρης εξόφλησή τους.

Στην περίπτωση ακύρωσης ή μετάθεσης  δρομολογίων (λόγω καιρικών συνθηκών, τεχνικών προβλημάτων, κλπ) η επικοινωνία των επιβατών (εφόσον έχουν ήδη λάβει τους Μοναδικούς Κωδικούς Εισιτηρίων τους)  πραγματοποιείται απευθείας με την ακτοπλοϊκή εταιρεία χωρίς τη μεσολάβηση της “Spyrou Skopelos Experience”  η οποία και δεν φέρει καμμία ευθύνη. “Blue Star Ferries” Τηλ. 210 8919800 – “ΣΝΕ” Τηλ. 22220 92164 ή 91789.  

Σε περίπτωση που οι επιβάτες δεν προλάβουν τον απόπλου, η “Spyrou Skopelos Experience” δε φέρει καμμία ευθύνη και δεν προβλέπεται σε καμμία περίπτωση επιστροφή χρημάτων.

Πριν ζητήσετε τα Δωρεάν ή τα Εκπτωτικά Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια σας από την εταιρεία μας, παρακαλούμε όπως  έχετε αποφασίσει το λιμάνι,  την ναυτιλιακή εταιρεία, τον τύπο πλοίου και τα δρομολόγια που σας εξυπηρετούν.Παρακαλούμε συμπληρώστε και υποβάλετε την φόρμα έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων .

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνείτε και οι ίδιοι με την αντίστοιχη Ακτοπλοϊκή Εταιρεία για την επιβεβαίωση της ώρας αναχώρησης των πλοίων.

Θερινές ώρες λειτουργίας του γραφείου μας για υποστήριξη ακτοπλοϊκών εισιτηρίων : Καθημερινά 09.00-17.00 Τηλ. +30 210 6919111

Καλές Διακοπές !!!